”Fotograf Profesionist” IEFTIN


Scriu această postare datorită unui apel telefonic care l-am primit recent, deși nu a fost primul și cu siguranță nici ultimul. Informatiile noastre de contact sunt puse la dispoziție pe site-ul nostru, pagina de Facebook, Instagram, Google Bussines, Site-uri cu profil fotografic, punct de interes Google Maps, etc.

Primim un apel telefonic intr-o joi după amiază de la un domn și întreabă dacă suntem disponibili peste două zile pentru a fotografia nunta dânsului deoarece fotograful cu care ”vorbise” și-a ”stricat” aparatul foto. In primul rând am cerut mai multe detalii despre eveniment. După o estimare erau necesare aproximativ 12-14 ore de muncă cu o pauză de 3 ore. Potențialul client dorea ca fotograful să participe acasă pentru preagătirea mirilor, tradiții, ședință foto și la restaurant.

După aceste detalii, mă întrebă cât anume costă și îi răspund politicos, care, după o pauză de câteva secunde îmi spune că celălalt ”fotograf” îi cerea 500 de lei. I-am răspuns politicos că nu mă interesează altcineva cât cere.

După acea i-am explicat că noi suntem persoană juridică și în primul rând semnăm un contract prin care garantăm calitatea serviciilor oferite. Am mai spus domnului că dacă ”fotograful profesionist de nuntă” cu care stabilise înainte era profesionist, nu l-ar fi sunat să anuleze un contract (dacă a existat vreunul ), decât în caz de forță majoră și chiar dacă într-adevăr s-ar fi sticat aparatul foto, cu siguranță ar fi avut cel puțin un aparat de rezervă sau ar fi închiriat unul.

Noi nu vom enumera lista cu echipamentul necesar pentru a fotografia și a prelucra un eveniment pentru că este o listă foarte lungă și costistioare și anumite echipamente trebuie schimbate la câțiva ani, taxe plătite la statul nostru minunat și cinstit, plus că mai trebuie să ne creștem și noi copiii.

Puneți-vă următoarea întrebare: Cu ce ați rămas sau veți rămâne de la unul din cele mai importante evenimente din viața dumneavostră ?

Vă voi prezenta câteva poze realizate de ”fotografi profesioniști„ cu prețul sub 1000 ron.

Sau doriți un fotograf profesionist care să vă dăruiască un album cu cele mai superbe fotografii din ziua nunții care va avea cea mai marea valoare pentru dumneavostră și nu numai . Vă prezentăm o mică parte din fotografiile noastre.

Dacă doriți sa vedeți, modele de albume realizate de noi accesați Galeria Albume .

#cautfotografdenunta #nunta2018 #nunti2018 #fotografprofesionist #nunta #fotografnunta #fotografdenuntă #fotografdenunta

49 afișare0 comentariu

​© 2020 PGStudio.ro

Toate drepturile rezervate 

Princess Glamour SRL

Bucuresti, Romania

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now