Cauți fotograf de nuntă sau videograf ? Caută-l acum în cel mai mare catalog din Romania.


Cel mai mare catalog din România al fotografilor și videografilor de nuntă a fost creat atât pentru clienți cât și pentru fotografi si videografi, astfel mirii își pot alege fotograful si videograful care îi pot reprezenta cel mai bine conform personalității lor.

Site-ul Fotografi-Cameramani ajută mirii să-și găsească fotograful si videograful de nuntă potrivit de peste 8 ani de zile, perioadă în care peste 41.154 de miri au ales fotograful de nuntă sau videograful cu stilul dorit de ei.

În catalogul Fotografi-Cameramani există la nivelul României un total de 1.652 de fotografi de nuntă înscriși pe când videografi de nuntă sunt doar 857.

Conform statisticilor Google Analitycs pe catalogul fotografilor si videografilor de nuntă Fotografi-Cameramani există peste 35.000 de vizitatori unici în fiecare lună.

Există mai multe concursuri pentru a desemna cei mai buni fotografi și videografi de nuntă. Concursul anual desemnează cei mai buni fotografi si videografi si cele mai bune fotografii respectiv videoclipuri la diferite categorii. Mai este și Selecția Zilei si concursul săptămânal Selecția Editorilor.

Numele editorilor care desmenează fotografiile câștigătoare sunt: Adina și Andrei de la Jadoris Photography, Tudor Bolnavu, Ana și Daniel Dumbravă, Ciprian Biclineru, Flavius Partan de la Artan Media, Ciprian Dumitrescu, Alexandru Cramafil, Zoli si Afina Jambor, Marian Cristea, Casian Podărelu, Constantin Antochi, Theo Manusaride, Claudiu Negrea, Crystal Stokes din S.U.A., Sabina Mladin, Paulian Prăjitură de la Adora Studio, Marius Bărbulescu și Dana și George (Land of White Deer).

Numele editorilor care desmnează cele mai bune videoclipuri sunt: Vito D’Agostino din Italia, Andrei Pantea, Mihai Nae, Cătălin Călinescu (CSART FILM), Dima Vutcariov, Claudiu Vlas, Kalmar Gyula, Alex Militaru, Vasea Onel, Gione Da Silva din United Kingdom, Cristi Stan, Cristi Coman, Ștefan Mircea, Eduard Carp, Adrian Ungfureanu, Raluca și Florin (RotundPerfect), Radu Bejan și Florin Despa.

La fiecare profil al unui fotograf veți vedea zona țării unde se află, prețul de pornire al serviciilor, numărul de concursuri câștigate sau nominalizate de-a lungul timpului și bineînțeles portofoliul propriu.

PGStudio este înscrisă pe catalogul Fotografi-Cameramani de peste 5 ani de zile. Dați click Aici pentru a vizualiza profilul nostru dar nu înainte de a verifica si celelelate postări de pe blogul PGStudio sau ofertele noastre pentru nuntă.

#2018 #nunta2018 #nunti2018 #cautfotografdenunta #fotografprofesionist #pgstudio #nunta #lovethedress #fotografnunta #fotografdenuntă #fotografdenunta #sefacnunti #fotograf #filmarenunta #fotografienunta #videografie #fotografie #nusefacnunti

57 afișare0 comentariu

​© 2020 PGStudio.ro

Toate drepturile rezervate 

Princess Glamour SRL

Bucuresti, Romania

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now