Cauti fotograf de nunta ?


Ati ales data nuntii si acum urmeaza sa cautati fotograful de nunta. Ce inseamna asta ? Ce anume trebuie sa luati in considerare, cand alegeti fotograful de nunta ? In primul rand trebuie sa vizualizati portofoliul a mai multor fotografi de nunta si vedeti care dintre ei rezoneaza cu dvs. ca si stil.

Dupa aceea trebuie sa faceti o comparatie intre fotografii de nunta cu ce anume servicii ofera fiecare si la ce pret. Ce fel de albume, numarul lor, cate pagini ? Cate poze? Cati fotografi ? Pe ce perioada de timp ? ce va mai ofera fiecare ? Bonusuri, reduceri? Tablou? Sedinte foto ? Cate, ce fel de sedinte foto, cand si ce perioada?

Trebuie sa luati in considerare ca un fotograf bun este mult mai important decat doi fotografi mai slabi. Mai bine aveti fotografii mai putine si bune calitative decat multe si proaste, deoarece un fotograf bun va stii intotdeauna ce are de facut si nu va rata niciun moment important existand si o cursivitatea a fotografiilor. De obicei numarul de fotografii este cam acelasi chiar daca aveti mai multi fotografi.

Urmatorul lucru dupa ce ati selectat intr-o ordine fotografii de nunta trebuie sa ii contactati pentru a verifica disponibilitatea pentru data evenimentului dvs. Cu fotografii de nunta care sunt disponibili in data evenimentului dvs. sa stabiliti o intalnire pentru a va prezenta portofoliul, albumele, serviciile oferite si bonusuri sau discounturi in functie de eveniment, perioada, zi sau fotograf.

Veti stii cu siguranta cand va veti intalni cu fotograful potrivit ca este cel ales.

#2017 #fotografprofesionist #fotografnunta #fotografdenuntă #fotografdenunta #sedintefoto #fotograf #fotografienunta #fotografie #cautfotograf #czurfotografnunta #cautfotografdenunta

22 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

​© 2020 PGStudio.ro

Toate drepturile rezervate 

Princess Glamour SRL

Bucuresti, Romania

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now