Ce trebuie sa stii cand angajezi un fotograf sau videograf pentru nunta si botez


Cel mai important lucru, la o întâlnire cu fotograful sau/și videograful ales/aleși, este să vă asigurați, că persoana cu care stați de vorbă este și cea care va veni la evenimentul dvs. și nu altcineva. Există cazuri în care au fost trimise alte echipe de către firmă.

La întâlnire rugați să vi se prezinte portofoliul actualizat și un eveniment de la început până la sfârșit. Aici trebuie să fiți cel mai atent dacă portfoliul este de calitate și dacă este într-adevăr cu ceea ce vă doriți dumneavoastră.

Ca și puncte de referință vă recomandăm să fiți atenți că se menține calitatea fotografiilor pe perioada evenimentului, compoziția și calitatea luminii.

Poziția subiecților in fotografii trebuie să fie cât mai naturală. Dacă cumva sunt poze în care subiecții sunt puși în poziții ciudate sau care să pară amuzante intr-un oarecare fel, atunci fotograful, de obicei nu are destulă experiență pentru a realiza o fotografie reușită și încearcă să compenseze prin poziții neadecvate a subiecților.

Să vi se prezinte un model de album cu pozele realizate si aranjate de către ei si nu un model de prezentare de la firma de albume.

Asigurati-vă că fotograful/videograful realizează fotografiile in stilul pe care dvs. vi-l doriti, pentru ca după aceea să realizați că vroiați altceva.

Deși fiecare artist are ideile lui în funcție de subiect, decor, lumină și locație îi puteți sugera o temă cum v-ați dori fotografiile: romantice, misterioase, provocatoare, energice, etc.

NICIODATĂ nu le dați toti banii până nu ați primit toate materialele.

Vă recomandăm să vizitați târgurile de profil. Mai multe informatii pe www.ghidulmiresei.ro


38 afișare0 comentariu

​© 2020 PGStudio.ro

Toate drepturile rezervate 

Princess Glamour SRL

Bucuresti, Romania

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now