• J.A

Ce trebuie să știi despre machiajul de mireasă?


Machiajul de mireasă este unul dintre cele mai importante și complexe tipuri de machiaj, fiind în strânsă legătură cu fotografia de nuntă. Un machiaj de mireasă bine realizat trebuie să-ți aducă, în primul rând, complimente precum ”ce frumoasă ești!” nu ”ce machiaj frumoas ai”!, însă asta nu este totul!

Este foarte important ca produsele cosmetice pe care un make-up artist le foslosește în realizarea machiajului de mireasă să fie unele profesionale, de foarte bună calitate și de preferat să folosească cosmeticele HD. Unul din beneficiile produselor cosmetice HD este acela că sunt special concepute pentru machiajul de fotografie și filmare. Aceste cosmetice, în ciuda faptului că au o textură ușoară, au o putere mare de acoperire. Datorită compoziție lor, au capacitatea de a absorbi lumina, astfel, porii, petele, ridurile și imperfecțiunile feței devin aproape invizibile, rezultatul fiind un chip radiant, un machiaj impecabil, cu aspect natural și foarte durabil. Astfel, mireasa va fi ca o vedetă în lumina reflectoarelor, iar fotografiile și filmările vor putea scoate cu ușurință în evidență frumusețea și naturalețea ei, fără a crea aspectul de mască.

Cu alte cuvinte, tocmai pentru a se evita acest aspect de mască, care de altfel este extraordinar de evidențiat în fotografie și care compromite atât fotografia cât și frumusețea miresi, este cu atât mai importantă utilizarea produselor cosmetice profesionale special concepute pentru fotografie și filmare.

AȘADAR:

Este important ca înainte de nuntă viitoarea mireasă să își aleagă cu grijă make-up artist-ul, să se informeze despre produsele pe care le utilizează și de asemenea să ceară utilizarea celor corespunzătoare.

ATENȚIE! Proba machiajului este foarte importantă! Multe viitoare mirese fac greșeala de a nu-i acorda prea multă importanță sau, din diverse motive, pur și simplu nu fac această proba. Proba machiajului are o mare însemnătate, în primul rând pentru că îi oferă viitoarei mirese posibilitatea de a încerca unul sau poate mai multe tipuri de machiaj pentru a se putea decide cu ușurință asupra unui anumit tip de machiaj și a se acomoda cu acesta în cazul în care apelează la un machiaj cu care nu este obișnuită în mod normal și, nu în ultimul rând, de a testa calitatea și rezistența produselor folosite de make-up artist.

Nu este recomandat ca în ziua nunții să se recurgă la un machiaj care nu a mai fost încercat înainte, în primul rând pentru că realizarea lui corespunzătoare durează de la o oră și jumătate la două ore, iar în al doilea rând mireasa nu are întotdeauna mult timp la dispoziție pentru a i se reface machiajul.

În concluzie, dragi viitoare mirese, acordați deosebită atenție machiajului! Țineți cont că în ziua nunții voi sunteți în centru atenției, iar toate privirile vor fi îndreptate asupra voastră. Nu uitați că sunteți frumoase și ar fi păcat ca machiajul să nu vă scoată în evidență frumusețea, bândețea și gingășia cu atât mai mult în cea mai frumoasă zi din viața voastră.

Nunta este un eveniment important, unică în felul ei, iar surprinderea ei prin fotografie și filmare trebuie să-i reflecte în tocmai unicitatea.

#machiajmireasa #machiajnunta #cosmeticeHDnunta #fotografienunta #filmarenunta #makeupnunta

18 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

​© 2020 PGStudio.ro

Toate drepturile rezervate 

Princess Glamour SRL

Bucuresti, Romania

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now