Programul fotografului de nuntă


Am scris acest mic ghid pentru a vă ajuta să vă creați un program propriu ținând cont de necesitățile de timp, și de ce anume are nevoie un fotograf de nuntă pentru a realiza fotografiile dorite de dumneavoatră. Acest program este creat doar pentru a vă orienta, el diferind de fiecare dată, datorită altor obiceiuri, stabilirea orei slujbei religioase și a ședinței foto, distanța între locații, etc. Programul dumneavoastră bine stabilit trebuie să îl comuncați fotografului măcar cu câteva zile înainte.

1. La mireasă.

Inceputul zilei fotografului de nuntă profesionist începe de obicei cu mireasa. Dacă mireasa dorește să fie fotografiată când este machiată sau/și coafată va informa fotograful la ce oră încep și durata lor. Dacă nu, se va stabili o oră pentru ca fotograful să fotografieze rochia de mireasă, pantofii, accesoriile, și ce mai consideră mireasa important.

2. La ginere.

După ce se termină la mireasă urmează fotografierea ginerului. (în condițiile în care se întâmplă în altă locație se ia în considerarea durata drumului)

La ginere se fotografiază costumul, pantofii, ceasul și ce mai este de fotografiat, de obicei verighetele dacă timpul permite.

Se va fotografia când ginerele se îmbracă ajutat de cavalerul de onoare iar după aceea urmează ”bărbieritul„. După aceea se fac câteva fotografii cu ginerele singur, și cu familia și restul participanților. După aceea ginerele trebuie să plece la nași, dacă este cazul.

3. La nasi.

Ginerele merge la nași acasă pentru a oferi buchetul cu flori nașei. Urmează câteva fotografii cu nașii singuri, alături de fin și dacă este cazul cu restul participanților. Dacă este timp se fac fotografii la verighete, buchete și lumânări dacă nu s-au realizat deja până acum la mireasă sau ginere. Cât mai repede posibil fotograful pleacă la mireasă acasă.

4. Imbrăcarea miresei.

La mireasă acasă se fac fotografii când domnișoara de onoare o ajută la îmbrăcat. După aceea urmează câteva fotografii singură, cu familia și cu restul participanților dacă permite timpul. Se așteaptă venirea ginerului cu nașii.

5. Venirea ginerelui cu nașii.

Ajuns la mireasă, ginerele îi va dărui buchetul cu flori miresei. După aceea se vor face fotografii cu familia, nașii și restul participanților dacă permite timpul. Urmează fotografierea tradițiilor: aranjarea miresei de către nașă, punerea voalului, ruperea turtei, etc. Când se termină tradițiile se va pleca spre biserică sau la ședința foto.

6. La biserică.

La biserică se fotografiază momemntul când mirii intră în biserică, slujba religioasă, ieșirea mirilor din biserică, poză de grup și câteva poze individuale, apoi cu nașii, cu familia și restul participanților dacă permite timpul.

7. Ședința foto

Ajunși la locația stabilită de comun acord, fotograful va căuta locațiile de interes la ora respectivă și conform stării vremii, urmând a realiza fotografii prima oară cu mirii si restul participanților dacă sunt, iar după aceea doar cu mirii atât cât permite timpul.

8. La resturant

La restaurant se vor realiza fotografii când se primesc mirii, nașii și restul invitaților, după aceea urmând fotografierea dansul mirilor., Când au sosit toți invitații, mirii se for fotografia cu fiecare familie în parte atunci când este posibil.

Spre sfârșitul petrecerii se va fotografia tortul, aducerea tortului și tăierea lui de către miri și nași urmând tradițiile: aruncarea buchetului, voalul miresei, jarteaua și hora miresei.

Aici se va încheia ziua de muncă a fotografului de nuntă.

#fotograf #programfotograf #programulnunții #programulfotografuluidenuntă #fotografdenuntă

55 afișare0 comentariu

Postări recente

Afișează-le pe toate

​© 2020 PGStudio.ro

Toate drepturile rezervate 

Princess Glamour SRL

Bucuresti, Romania

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now